El-installation

Din el-installatør af stort og småt

Som din lokale el-installatør, er Elektriker Aalborg stolte af at kunne installere og montere alt inden for elektrikerfaget – både stort og småt. Vores erfarne og autoriserede elektrikere sørger for, at dine elinstallationer virker upåklageligt og sikkert. Vi kan både løfte større avancerede el-installationer til nybyggeri og entreprise, samt mindre reparationer og installationer. Vi kan bl.a. udføre elinstallationer inden for belysning, ventilation- og klimaanlæg, intelligente systemer, alarmer, varme, kabelføring og meget andet. Uanset opgaven, følger vi Elsikkerhedsloven til punkt og prikke, så du kan være helt sikker på, at installationsarbejdet er både lovligt og sikkert.

Hos Elektriker Aalborg er sikkerhed det vigtigste. El-arbejde giver store risici for skader og farlige installationer, hvis det ikke udføres ordentligt. Derfor anbefaler vi, at man lader en professionel om at klare elektriciteten i boligen. Vi ved, at det kan være fristende at prøve kræfter med det selv, men hvis man ikke kender til regler og krav inden for området, så kan man ende med ulovlige installationer. Det kan medføre påbud fra brandvæsnet og/eller forsikringen, hvis det opdages, men endnu værre er, at det kan være ekstremt brandfarligt. Med vores mange års erfaring som certificerede elektrikere under bæltet, sørger vi for, at dine forsikringer er lovlige og sikre. Vi overholder alle love og krav til elinstallationer, samt tager alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger, så din boligs el-installationer er drifts- og kvalitetssikre.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Installation af intelligente systemer

Der findes mange intelligente systemer, som kan gøre hverdagen lidt nemmere og tryggere. Et CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring) eller lignende gør, at du kan regulere og kontrollere elektriske apparater som varme, lys og strømforbrug – både hjemmefra og når du er udenbys. På den måde har du mulighed for at spare penge på din elregning. Du kan også få intelligente alarmsystemer som ABA- og ABDL-anlæg, der sikrer din bolig mod tyveri og brand. Andre intelligente systemer kan styre ventilationen, så du får et sundt indeklima, eller automatisere belysningen i hjemmet. Der findes både store avancerede systemer og simple systemer, som kan fås separat eller kombineres efter behov.

elektriker aalborg el-installation el-tjek
elektriker aalborg elpære lys

Belysning, lysstyring og lysdæmper

Belysning er en vigtig del af at lave et rart miljø – både hjemme og på arbejdspladsen. I arbejdsrum som køkken og på kontorer er det vigtigt at have god belysning, så man kan se, hvad man foretager sig. I stuen kan man med den rette belysning få rummet til at se større ud, samt opnå en hyggelig atmosfære. I entreen kan det være relevant at vælge en bevægesensor, så man ikke skal lede efter en kontakt, når man kommer ind ad døren med tasker og indkøbsposer. Udover almindelig belysning kan man også vælge at få lysdæmpere eller lysstyring, så man kan reducere unødvendigt energiforbrug i boligen.

Få et sundt indeklima med ventilation

Både nyere og ældre boliger kræver god ventilation. Med god ventilation kan man skabe et sundt indeklima, som holder hovedpine og tør hals for døren. Ældre boliger døjer ofte med fugtproblemer, som kræver god ventilation for at blive stoppet. Et varmegenvindingsanlæg kan ofte anbefales til dette. Nyere boliger er meget tætte, da der ikke er sprækker og utætheder, hvor luft kan sive ind og ud. Derfor kræver de bedre ventilation for ikke at blive indelukkede. Det er også relevant på arbejdspladsen, da et godt indeklima er med til at holde medarbejderne raske og produktive. Uanset boligen, kan et ventilation- og klimaanlæg være en god løsning, hvis man ikke får luftet ud 4-5 gange om dagen, som der anbefales.

elektriker aalborg erhverv ventilationskanal
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud