Energioptimering

Energioptimering af din elektricitet

Energioptimering af boligen er blevet populært, og det er der en grund til. Det er både godt for pengepungen og for miljøet. Hos Elektriker Aalborg følger vi med tiden. Derfor kan vi tilbyde en bred vifte af måder, hvorpå du kan energioptimere din bolig eller erhvervsejendoms energiforbrug. Ydermere kan vi kan tilbyde flere forskellige intelligente løsninger, som ikke kun kan optimere forbruget, men også effektivisere hverdagen. Med et fag i konstant udvikling, sørger vi for jævnligt at sende vores team på efteruddannelse, så vi altid kan tilbyde de bedste løsninger inden for tidens tendenser og teknologier.

Du kan energioptimere din bolig eller erhvervsejendom på mange måder. Det kan f.eks. være varmepumper, varmegenvindingsanlæg eller solceller m.fl. Vi tilbyder naturligvis både levering, installation og vedligeholdelse af disse bæredygtige løsninger, så du trygt kan vælge den rette løsning for dig. Intelligente løsninger som CTS- (Central Tilstandskontrol og Styring) og IBI-anlæg (Intelligent Bygningsinstallation) er også energibesparende systemer, som vinder frem lige nu. Med disse energisystemer kan du for eksempel styre temperaturen uanset din lokation. Med denne kontrol, kan du selv styre og begrænse dit energiforbrug til det ønskede resultat. Som du kan se, er der mange muligheder inden for. energioptimering. Vi hjælper gerne med at vælge den løsning eller kombination af løsninger, som er rigtig for dig og din ejendom.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

En bæredygtig og billig løsning

Energioptimering gavner mere end din økonomi, det skåner også miljøet for store mængder unødvendig CO2-udledning. Ved at optimere din energi, kan du altså både spare penge og hjælpe med at gøre en forskel for klimaet. Det er en investering, vi kraftigt anbefaler, derfor har vi også specialiseret os inden for energioptimering. Vi ser ofte, at der bruges mange unødvendige penge på suboptimale energiløsninger. Men det behøves ikke. Det kan løses ved at energioptimere boligen. Ved at spare på eller genbruge den eksisterende energi, sparer man penge på ikke at skulle danne ny energi. Er det noget for dig? Vi kommer gerne forbi og analyserer dit energiforbrug – derefter kan vi finde den mest optimale løsning for dig.

elektriker aalborg el-tjek
elektriker aalborg energioptimering cts-anlæg

Central Tilstandskontrol og Styring

Central Tilstandskontrol og Styring, eller CTS-anlæg som det også hedder, giver dig fuld kontrol over dit energiforbrug. Et CTS-anlæg giver dig rig mulighed for at optimere dit energiforbrug uanset om det er boligen, virksomheden eller sommerhuset. Med dette system kan du styre – og endda fjernstyre – temperaturen og elektriciteten i din bolig. Du kan f.eks. sætte temperaturen i sommerhuset, så der er lunt og rart, når du skal i sommerhus. Har du glemt at slukke lyset inden du kørte? Via din smartphone eller tablet kan du tænde eller slukke for ting i hjemmet. Elektriker Aalborg leverer og installerer CTS-anlæg til både private og erhverv. Vi tilbyder også andre intelligente systemer, som eventuelt kan kombineres med anlægget.

Opsætning og installation af solceller

Med solceller kan du bruge den gratis energi fra solen, og omdanne den til energi i boligen. I Danmark har vi masser af sol til at dette er en profitable investering. Det er en populær løsning, da det både sparer på elforbruget, regningen og CO2-forbruget. Dertil er der også tilskud fra staten ved skift til solenergi. Vi rådgiver gerne i, hvordan du får dette, ved køb af solceller. Hvad så, når der er gråvejr? Solcellerne omsætter også energi, når solen ikke skinner. Det er derfor en vedvarende energikilde. Elektriker Aalborg tilbyder både levering og opsætning. Derudover hjælper vi også gerne med at vælge den rette placering, samt rådgive om lovgivningen på området.

elektriker aalborg energioptimering solceller
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud