Erhverv

Autoriseret elektriker og installatør til erhverv

Hos Elektriker Aalborg er vi specialiserede i at levere og installere el-installationer til erhvervsformål. Vi har ressourcerne til at løfte opgaver inden for alle el-områder. Er du fra en mindre privat virksomhed, en offentlig institution, en bygherre eller bygningsentreprenør? Det er underordnet for os. Vi kan både stå for styringen af små og store el-entrepriser eller nybyggerier, samt arbejde under en bygherre. Vi tilbyder, udover vores udførende service, også rådgivning, hvor vi fungerer som din sparringspartner før og under projektet. Vi hjælper med alt fra de indledende overvejelser til den sidste hånd på værket er lagt. Under vores rådgivende service ligger også vores viden om regler og lovgivning inden for elinstallationer. På den måde kan vi sikre, at du og din virksomhed får et lovligt og kvalitetssikkert resultat.
Vi kan med vores mange års erfaring som elektrikere tilbyde kvalitetsløsninger inden for hele elektrikerfaget, og du kan føle dig helt sikker med os som partner. Vi kan bl.a. lave løsninger inden for belysning, dataforbindelse, produktionsanlæg, ventilation, og meget mere. Endvidere har vi løsningerne til at fremtidssikre din virksomhed med intelligente løsninger som ABA- eller ABDL-anlæg, der sikrer dit erhverv mod tyveri og brand. Kontakt os via telefon eller mail, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Eksperter inden for el-entreprise

En af vores mange serviceydelser for erhvervskunder, er vores ekspertise inden for entreprise i forbindelse med nybyggeri, tilbygning eller renovering. Elinstallationer er essentielle for virksomheden. Vores autoriserede elektrikere har mange års erfaring med el-entreprise, og du kan derfor trygt lægge elinstallationerne i vores hænder. Vi sørger for, at din virksomhed eller erhvervsejendoms elinstallationer er veludførte og ikke mindre sikre. Vi kan løfte mange forskellige typer af entrepriser. Vi har bl.a. haft kunder som skoler, forsamlingshuse, private virksomheder, institutioner og udlejningsejendomme. Nogle af vores ekspertiser er kraftstrøm, kabelføring og installation af eltavler. Senere i byggeriet kan vi naturligvis også stå for installation af hårde hvidevarer og opsætning af belysning.

elektriker aalborg håndværker el-installatør
elektriker aalborg el-entreprise plantegning ledning

Fag-, hoved og totalentreprise

Hos Elektriker Aalborg tilbyder vi nordjysk el-ekspertise i forbindelse med både fag-, hoved- og totalentrepriser. Hvilken entrepriseform, du vælger, er op til din tid, viden og opgavens omfang. Vælger du os som hovedentreprenør på dit byggeprojekt, så sørger vi for al kommunikation og samarbejde mellem faggrupperne på projektet, så processen kører som smurt. Ydermere sørger vi for, at det budget og den deadline, der aftales indbyrdes med kunden, overholdes. Du skal altså blot få projektet sat i gang, så holder vi det kørende for dig. Vi kan også agerer el-entreprenør i forbindelse med totalentreprise, hvor vi står for al el-relaterede installationer. Uanset om du er en virksomhed, bygherre eller bygningsentreprenør, står vi til rådighed til at klare el-arbejdet.

Professionelle el-installationer

Elektronik er er en væsentlig del af arbejdsdagen for mange virksomheder og medarbejdere. Udover det traditionelle el-arbejde som belysning, kabelføring, osv., har vi specialiseret os inden for erhvervsrelaterede løsninger. Vi kan bl.a. varetage installation af computere og maskiner til arbejdspladsen, så der undgås unødvendige systemfejl. En vigtig del af vores arbejde er at sørge for god medarbejdertrivsel. Derfor tilbyder vi diverse intelligente løsninger, som skaber tryghed og sundhed på arbejdspladsen. Det er f.eks. løsninger inden for ventilation, som skaber et sundt indeklima, eller alarmsystemer, som sikrer mod tyveri og brand. Udover elinstallationer, tilbyder vi også service på de nuværende, så de kører optimalt.

elektriker aalborg erhverv relæ
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud