Privat

Aalborgs lokale elektriker, el-installatør og installationsmontør

Elektriker Aalborg er din lokale el-installatør i hele Aalborg og omegn. Vi tager grundigt hånd om vores kundekreds, og vores største ønske er at gøre hverdagen lidt nemmere for vores kunder. Vi tilbyder el-installationer og -services i både stort og småt omfang, derfor er vi sikre på, at vi kan hjælpe med at løfte din opgave. Uanset kundens behov og omstændigheder, står vores autoriserede elektrikere, installatører og montører klar til at løse din el-opgave med stor professionalisme og kvalitet i højsædet. Gennem en tæt kundedialog finder vi den rette balance, så budget, kvalitet og ønsket resultat går op i en højere enhed.

Hos Elektriker Aalborg tilbyder vi alle typer af el-installationer til private. Vores team er sammensat af autoriserede og erfarne fagfolk med en bred vifte af kompetencer inden for elektrikerfaget. Som del af vores repertoire kan vi bl.a. tilbyde kabelføring, belysning, stikkontakter, varmestyring, alarmer, ventilation, installation af hårde hvidevarer, og meget andet. Vi har også erfaring inden for antenne- og internetinstallationer. Kontakt os, hvis der er problemer med signalet, så kommer vi forbi, og sørger for, at du får den mest optimale forbindelse ud af dit internet. Er din ønskede service ikke opremset eller står du med et større nybyggeri eller renoveringsprojekt, så tøv ikke med at kontakte os. Uanset opfanget, så kan Elektriker Aalborg løfte opgaven til kundens fulde tilfredshed.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-installationer til hjemmet eller sommerhuset

Hos Elektriker Aalborg tilbyder vi vores kompetencer og ydelser inden for både store og små elektriker-opgaver. Skal du have lavet til- eller ombygning? Skal sommerhuset renoveres eller står du over for et nybyggeri? Elektriker Aalborg kan løfte selv den største opgave. El spiller en stor rolle i stort set alle typer af byggerier. Derfor tilbyder vi naturligvis vores kompetencer inden for de traditionelle opgaver som kabelføring, belysning, opsætning af stikkontakter og installation af hvidevarer. Vi rådgiver også gerne i placeringen af hvidevarer, så den lever op til standarderne på området. Ydermere tilbyder vi nye systemer, som kan være med til at effektivisere hverdagen. Systemer som IHC (Intelligent House Control) og Home Automation giver dig mulighed for at kontrollere og tilpasse dit elforbrug til dit behov og budget.

elektriker aalborg automatsikring el
elektriker aalborg el-service

Fremtidssikre el-installationer

Det er vigtigt at føle sig sikker i sin bolig – både når man er hjemme eller udenbys. Vi ønsker at gøre hverdagen tryg for vores kunder, derfor kan vi installere og rådgive i fremtidssikre elinstallationer til både hjemmet og sommerhuset. Vi tilbyder tidssvarende systemløsninger inden for alarm, sikring og andre former for ejendomsbeskyttelse. Det er bl.a. forsikringsgodkendte alarmsystemer, tyverialarm, videoovervågning m.m. Vi tilbyder avancerede systemer som ABA-, ABV- og ABDL-anlæg, der sikrer mod både tyveri og brand. Udover sikring mod ubudne gæster, så kan vi også sikre hjemmet imod installationsfejl, kortslutninger eller lignende. Hertil tilbyder Elektriker Aalborg både el-tjek og el-eftersyn, så du kan være sikker på, at dine eldrevne apparater kører som smurt.

El-besparelser i hjemmet

Vidste du, at man kan skabe store el-besparelser ved at energioptimere sin bolig? Energioptimering har mange fordele. Du får f.eks. mere energieffektivitet i din opvarmning, hvilket giver forøgede muligheder for besparelser. Udover besparelser på elregningen, så er der også mange besparelser at hente på klimakontoen. Når du energioptimerer boligen, skåner du miljøet ved at skære ned på energiforbruget. Man kan lave store energioptimeringer som f.eks. solcelle- eller varmegenvindingsanlæg, eller man kan vælge nogle mindre el-installationer som automatiseret belysning, som slukker og/eller dæmpes automatisk. Er du i tvivl, så rådgiver vi gerne i, hvilke løsninger, som kan give de mest optimale resultater for dig og din boligs behov.

elektriker aalborg el-tjek
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud